-Mihai-Trofin-Fotograf-Nunta-Bucuresti-Fotograf-Piatra-Neamt-Fotograf-Brasov-Fotograf-Iasi-www.mihaitrofin.ro
 Crearea de imagini frumoase este ceva de care sunt profund pasionat de ani de zile și ma bucura fiecare moment in care am ocazia sa fotografiez oameni. Imaginile capturate de mine sunt cele care surprind naturaletea sentimentelor de care dau dovada clientii mei, reusind astfel sa redau in acestea emotiile pe care le au in ziua celui mai important eveniment din viata lor.
  Sunt incantat de captarea momentelor spontane si semnificative care alcatuiesc viata noastra, clipe ce nu pot fi reluate sau intrerupte. De asemenea, sunt motivat sa lucrez creativ si profesional cu clientii mei pentru a ma asigura ca acestia sunt multumiti de rezultatul final al muncii mele. Este extrem de important ca relatia dintre mine si acestia sa fie una puternica, astfel incat asteptarile lor sa fie depasite in ceea ce priveste calitatea serviciilor pe care le ofer.
Fericirea lor este si fericirea mea!
 
Cu drag,
Mihai Trofin 
 

1 comment

  1. Larisa Gherasim

    Bună 🙂 cunosc munca ta și îmi plac enorm emoțiile pe care le transmit imaginile tale. Soțul meu este pasionat de fotografie și a învățat totul prin practică, și nu într-un curs.
    Eram curioasă dacă ai dezvoltat cumva vreun curs pentru fotografi avansați, la care să le transmiți tehnici de fotografiere, tips&tricks sau ceva de felul. 🙂
    Mulțumesc!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *