February 24, 2017 1 comment Nunta

Mari & Liviu { Wedding Story in Bucharest }

 O vorba veche spune asa ,, calatorului ii sade bine cu drumul ”. Incep descrierea lui Mari si Liviu cu aceasta fraza pentru ca tema nunti lor a fost calatoria, si cum casatoria este o calatorie in doi, unde intalnesti atat lucruri bune cat si rele si unde iubirea te ajuta sa treci peste obstacole cu usurinta.
Mari si Liviu au o iubire aparte, ceva foarte profund si simplu dar care-i face sa fie speciali. Imi place sa fotografiez oameni si mai ales oameni frumosi care isi impartasesc sentimentele ori de cate ori au ocazia. Asa a fost nunta lor, un eveniment frumos, realizat cu mult suflet si cu invitati pe masura. Toata lumea s-a distrat si s-a bucurat alaturi de Mari si Liviu, pentru inceputul unei noi calatorii din viata lor.

 

.       

 

1 comment

  1. Mari

    Dragă Mihai! Mulțumim tare mult pentru vorbele frumoase. Pasiunea ta ne ajuta sa ne amintim cu drag cea mai frumoasa zi din viata noastră! Ai făcut o treaba extraordinară! Ne bucuram ca te-am întâlnit și ca te-am ales dintr-o lista atât de lunga de oameni talentați! Sper sa ne revedem cu drag! Bafta! Mari &Liviu

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *